Jonna Eson Brådhe - Svensk rallyförare

image
image

Jonna Eson Brådhe

Rallyförare

Debuterade som rallyförare 2010 och har sen dess kört ca 60 tävlingar runt om i Sverige! Idag driver hon sitt egna team ”RallyJonna” på SM-nivå. Hon är även aktuell i dokumentärfilmen "The RallyGirl" där Jonna har huvudrollen.

Kontakt
image

Ditte Kammersgaaard

Kartläsare

Ditte kommer från Kolding Danmark och är 23 år gammal. Hon började med rally 2010 och året efter det vann hon Danska Mästerskapet. Hon har bland annat tävlat i Nederländerna och nu till 2016 intar hon högerstolen i Jonnas bil. och den svenska rallyskogen för första gången!

Kontakt

image

Liz Brådhe

Teamchef

Liz är den som bossar över teamet. Hon har själv en bakgrund i rallystolen, bor i Stockholm och har två döttrar - Jonna och Jill. Hon är också egen företagare med en populär sjökrog i Oxelösund. Liz tillhör Haninge MK.

Kontakt
image

Bosse

Mekaniker

Bosse är teamets ovärderliga mekaniker. Han är född 1955 och kommer från Huddinge, där han bor med sin sambo Eva. Han har två döttrar och 4 barnbarn. Han har eget företag och arbetar som mekaniker.

Kontakt

image

Ari Jussila

Mekaniker

Ari kommer från Norrköping där han bor tillsammans med sin fru och deras 3 barn. Han har kört rally själv och varit inblandad i motorsporten i massa år! Till i år kommer ni se han som mekaniker åt teamet.

Kontakt
image

Patrick Axelsson

Mekaniker

Patrick kommer också från Norrköping och jobbar som bilmekaniker. Patrick har även han många års erfarenhet inom motorsport och kommer detta år följa med teamet som mekaniker!

Kontakt

image

Thomas Andersson

Gotlänningen i teamet, han skruvar även åt Johan Holmberg tillsammans med Bosse. Thomas är alltid med i garaget och fixar så bilen är redo för tävling på helgerna.

image

JILL ESON BRÅDHE

Fotograf

Jill är född 1997 och bor i Stockholm. Hon är syster till Jonna och också hon dotter till Liz. Jill studerar Estet-Foto och är sugen på att komma ut i arbetslivet. Jill tillhör Haninge MK.

Kontakt


Vill du bli samarbetspartner eller involverad i vårt team?

Kontakta oss här!