Jonna Eson Brådhe - Svensk rallyförare

_DSC6000I onsdags åkte hela teamet upp till Rissna, Depå Grande för att på torsdags morgonen köra en kortare test innan Jonna och Ditte på eftermiddagen skulle till Östersund och anmäla sig och börja reeka sträckorna som skulle köras.

Östersund bjöd på riktigt fina vintervägar. 7SS fördelat på drygt 11 mil skulle köras och tävlingen startades på fredagkvällen med 2 sträckor, en på drygt 2 mil och sen en publiksträcka på 800 meter.

-Vi hittade ingen bra känsla i körningen under kvällen. Även fast jag försökte puscha och tänka att nu får det bära eller brista, fick vi det inte att fungera. Det snurrade rätt bra i huvudet för att vi skulle kunna lösa problemet till lördagmorgonen… Efter bra support från Patrik Karlsson på Öhlins gjorde vi några ändringar på bilen, vilket vi kände skilland på direkt vi starta på SS3. Under lördagen var målet att försöka hitta tillbaka till en stabil körning och öka vart eftersom!

Tjejerna bestämde sig även för att försöka plocka in lite sekunder under dagen då det låg på en 11:e plats på morgonen… När Jonna och Ditte placerade målgången på eftermiddagen hade dom klättrat till en 8:onde plats i klassen.

– Jag är väldigt nöjd med helgen! Självklart är det lite surt att vi tappade så mycket tid under fredagkvällen, men det är sånt händer och det var bara att ta nya tag till lördagen. Vintersäsongen har förövrigt varit en riktig lärdom för min del… Jag ser verkligen framemot att grussäsongnen snart ska dra igång!

_DSC5957

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

ett × fyra =