Jonna Eson Brådhe - Svensk rallyförare

East Sweden Rally, Årets SM-tävling!

I torsdags rullade hela teamet ner till Östergötland för 5:e deltävlingen i JSM, som
skulle avgöras på jag tror dom häftigaste vägarna i Sverige…

Under torsdags kvällen anmälde sig Jonna och Kangas och även uppbyggnaden av serviceplatsen skulle göras, Illustra film var även på plats under helgen för att fortsätta filminspelningen till dokumentären ” The RallyGirl”.

Tidig uppgång på fredagen och rekognisering hela dagen av alla specialsträckor, första start 17:30 då två sträckor skulle köras. En stadssträcka och sen kända Häggetorp!

-Jag kände att vi fick till en helt okej start på fredagskvällen det hade regnat en del under dagen vilket gjorde att det var rätt halt på sina ställen. Jag och Kangas tog oss igenom etapp 1 med glada miner i bilen!

Skönt med nattvila för hela teamet efter en lång dag, 7:30 första start på lördags morgonen.
Tyvärr hade inte Linköping vädergudarna med sig denna helg, regnet öste ner och förhållandena ute i skogen blev väldigt svåra…

” Den här gången vart det nog till en fördel för mig att gå ut så tidigt som jag gjorde, för ju längre bak i startfältet du kom desto sämre vart fästet på vägarna.
Vilket vi också fick känna på,då det var en sträcka som gick 2 gånger. Jag har nog aldrig haft så många aha upplevelser under en och samma tävling, till och med så jag lyckades skrämma Kangas rejält på SS7. Säger Jonna med ett litet leende.”

Teamet slutade på en 6:e plats i JSM otrimmat vilket vi är nöjda pga av dom svåra förhållandena, så mycket ny erfarenhet som vi fått med oss från denna helg är något vi verkligen kommer ha nytta av framöver.

Rally Fiestan plockas nu ner ordentligt och motorn skickas iväg till Ultra Motors innan SM- Finalen 1-3 oktober i Uppsala.

På återseende!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

arton − nio =